A WordPress rendszerrel elegáns, egyedi weblapokat lehet létrehozni, amelyek rugalmasan testreszabható funkciókkal vannak ellátva. Az előbbiért (a külcsínért) a sablonok, az utóbbiért (a belbecsért) a bővítmények a felelősek.

Többezer (talán több tízezer), nagyrészt ingyenes sablon található az interneten a WordPresshez, ha a keresőbe beírod a “free wordpress templates” kifejezést, rengeteg találatot fogsz kapni. Vannak speciális, többet tudó, kényelmesebben testreszabható, fizetős sablonok is, ezek sem kerülnek sokba, rájuk a “premium wordpress templates” kifejezéssel találhatsz. Magán a WordPress hivatalos oldalán is többezer ingyenes sablon van feltöltve, ide kattintva nézegethetsz közöttük.

Az alapfunkciók kibővítésére számos bővítményt írtak szerte a világon a lelkes fejlesztők, az angol nyelvterületen ezeket plugin néven ismerik. A hivatalos oldalon elérhető, ingyenesen letölthető és telepíthető bővítmények száma szinte naponta nő, több tízezer bővítmény létezik, ide kattintva válogathatsz közöttük.

 

Online tanfolyam vagy tantermi tréning? Neked melyik a jobb? »»»