Elvégeztem a WP Alapozó, Kezdő és Haladó Tanfolyamokat, amelyek anyagából több tudást kaptam, mint amire számítottam. Sokkal könnyebben és gyorsabban dolgozom a honlapommal, mint azelőtt.
Pap Zsuzsa
Háztartás-ma.hu
Nagyon jó a tanfolyam, már végigolvastam az egészet, próbálgatom is a gyakorló oldalon a tanultakat. Bár sok minden van, főleg az utolsó néhány leckében, ami egy kicsit magas még nekem, de igyekszem lépésről lépésre (szóról szóra haladva) értelmezni és csinálni... Most lemaradtam a konzultációról, de gyűjtöm a kérdéseket, és remélem a következőn részt tudok venni.
Székely Kriszti
A tanfolyammal elégedett vagyok. Valami hasonlóra számítottam. Az írott leckéket most már átnéztem. A tanuló weblapot nem használom, mert a saját weblapomon érvényesítem amit tanulok. Persze volna mit próbálgatni de elég nyüzsi időszakra esett a tanfolyam. Az elmúlt webes konzultáció nagyon hasznos volt igyekszem a továbbiakon is jelen lenni. Tetszik, a tanulásra biztató leveled is. Nem könnyű kitartóan dolgozni míg egy weblap igazán beindul.
Korodi Tivadar
Nagyszerű tanfolyam volt, érthető, gyakorlatias. Nekem ez a tanulási forma ideális. A tanfolyam előtt voltak már minimális ismereteim a WordPressről, és biztos voltam benne, hogy meg akarom tanulni.
Farkas Szilvia
Tavaly kezdett foglalkoztatni az online világ, és az idén kezdtem tanulni. Technikailag van még mit fejlődnöm, ezért is ragadok meg minden lehetőséget a tanulásra. Tapasztalataim a tanfolyamról: Szerettem a videókat, mert úgy sikerült követnem a blogomon az utasításokat. A tegnapi napon részt vettem az online konzultáción, és Benned egy nagyon kedves emberre leltem. Ami még nagyon fontos a részemre, hogy többféle szempontból HITELES személyre, nőre találtam! Nagyon köszönöm a lehetőséget!
Sarkadi Gabi
StrokeInfó.hu
Számomra minőségi oktatás volt, és remélem, ha végre neki tudok ülni, meg is tudom csinálni ezek alapján a weboldalt. Nagyon köszönöm, és csak elismeréssel szólhatok arról amit adtál. Jók a leveleid is, figyelmes vagy, útbaigazítod az embert különböző linkekkel, amik még hozzájárulnak pluszban a tanuláshoz. Szóval csak elismeréssel nyilatkozhatok, és még egyszer köszönöm.
Szűcs Éva
Nem udvarolni akarok, de a Te munkádat a legegyszerűbben úgy tudom megítélni: PROFI!!! Tényleg nem udvarolni akarok, jó pár tanfolyamon részt vettem és Tőled nem azt kaptam amit vártam, hanem JÓVAL TÖBBET!!!! A segíteni akarásod, a hangod, a problémák megoldása, teljes profizmusra vall, nagyon szeretnék olyan oktató lenni, mint amilyen Te vagy!!! A tanfolyam felépítése nagyon jó, azt külön köszönöm, hogy nem zúdítottál "infó lavinát" a nyakamba, hanem lépésről lépésre haladtunk.
Czetter Zoli
Nagyon sok hasznos információhoz lehetett hozzájutni, melyeket egyébként csak hosszas munkával tudtam volna az Interneten és egyéb helyekről összeszedni. Ez később is nagy segítség, de induláskor megfizethetetlen. Ezeknek az információknak a birtokában lényegesen könnyebb a részletesebb leírások felkutatása, gondolva itt az esetleges szükséges kiegészítőkre, bővítményekre, "theme"-ekre (azaz minta oldalakra), vagy akár a "kód-turkálásra" (ez a kifejezés nagyon tetszik nekem, jól tükrözi a módszer lényegét). Amit nagyon becsülök, az az, hogy mindezt az informatikában nem különösebben járatos hallgatók számára is érthető, mondhatni "technikai zsargon-mentes" módon sikerült leírni. Jók a WP beállítási paneljeinek bemutatása a hozzáfűzött megjegyzésekkel és óvatosságra utaló megjegyzéseivel. A tanfolyam felépítése és szerkezete is úgy gondolom megfelelő, megtartotta azt a folyamatos építkezési módszert, amely egy ismeretanyag elsajátításához szükséges.
Pástyán Ferenc
A WordPress Kezdő Tanfolyam első szakasza, számomra pontosan kellő információt tartalmaz, jól érthető, emészthető formában. Nekem megfelel a haladáshoz.
Polgár Zsolt
Csodálatos volt ez a pár hét, amit szerencsém volt a kezdő tanfolyamon eltöltenem veletek! A leckék anyaga, felépítése, érthetősége kicsit meglepett a különböző tankönyv szerűségek tudományoskodása után. Tetszett az a logikus lépcsőmászás, amivel gyorsan megérthettem a weblap tartalmát, felépítésének részterületeit, s a létrehozásának sajátos lehetőségeit, majd folyamatos működtetetését s fejlesztési módszereit. Mindezek után kívánom, hogy sikeresen folytasd ezt a nemes egyszerűséggel történő tudás átadást, s minél több emberkét, kis- és nagyvállalkozót nyerjél meg az önálló weblap létrehozására és működtetésére.
Gulyás Sándor